Profile picture of ‌علی نیل برگی/آف‌
#موقتخب خب دوستان گرامی،هوا هوای رفتنه،بدی دیدین خوبی دیدن ما رو ببیخشیدفعلا جلای ویراستی میکنم،جای من از چرنستو انتقام بگیرید، خوش باشیدآنفالو هم نکنید برمیگردماینم لینک ناشناس منه، خواهشا حداقل یه پیام بزارید آرزو به دل نمونمhttps://t.me/HarfChatBot?start=6b24733d3976

Profile picture of ‌طه خـُرّم‌
این جماعت را که میبینی بسی بازیگرندوقت غم با هم غریبه، وقت شادی یاورندچون که پای سودشان آید یه روزی در میان در فروشِ آدمی از تاجران تاجر ترند

Profile picture of ‌Roghayeh‌
هرکس که به گل آب دهد، عاشق گل‌ نیستشاید هدفش بردنِ یک شیشه گلاب است...🥀

Profile picture of ‌دو  خط شعر‌
این کم‌ارادتی‌ست کمر خم کنم فقطباید به پای قامتِ ایوان سجود کرد#نجف
1 MB

Profile picture of ‌محمدمهدی عسگری📚‌
•|کلاس سوم بودم،کرونااومد-کلاس چهارم،پدربزرگ وعمویم به رحمت خدارفتند😔-کلاس ششم،اغتشاشات۱۴۰۱شد…-کلاس هفتم،رئیس‌جمهورشهیدشد😓-کلاس هشتم،جنگ۱۲روزه شد…-کلاس نهم،کودتای دی،جنگ رمضان رخ دادوحضرت آقاشهیدشدند😭💔﴿خاله‌ام نیزبه‌رحمت‌خدارفتند﴾-کلاس دهم…؟!🤕این داستان ادامه دارد…؛Show more
•|این چند سالی که گذشت…بسی سخت و جانکاه بود؛﴿تا‌کنون سالی رو به این سختی ندیده و نشنیده بودم😓هرچقدر به ظهورمولای‌مان﴿عج﴾نزدیک‌ترمی‌شویم؛امتحان ها سخت‌تر می‌شود😔-خداوندا!یاری‌مان کن که بتوانیم ازاین امتحان‌های سخت،جان سالم به در ببریم و ایمان‌مان روحفظ کنیم🤲🏻؛-اللهم عجل لولیک الفرج😭

Profile picture of ‌محمدمهدی عسگری📚‌
•|این چند سالی که گذشت…بسی سخت و جانکاه بود؛﴿تا‌کنون سالی رو به این سختی ندیده و نشنیده بودم😓هرچقدر به ظهورمولای‌مان﴿عج﴾نزدیک‌ترمی‌شویم؛امتحان ها سخت‌تر می‌شود😔-خداوندا!یاری‌مان کن که بتوانیم ازاین امتحان‌های سخت،جان سالم به در ببریم و ایمان‌مان روحفظ کنیم🤲🏻؛-اللهم عجل لولیک الفرج😭
کدام ۱۷۸ روز ؟زمان برای من در آن ۵ صبحِ غم‌آلود متوقف شد.همان زمانی که با دیدن آن زیرنویسِ قرمز رنگ و شنیدن انا لله و انا الیه راجعونِ گوینده؛رسماً دنیا بر سرم، آوار گشت ..

Profile picture of ‌سجاد لطفی‌
یا اینکه به دهر رجعتی کن یا اینکه مرا تو دعوتی کن دیگر ز فراق بس ملولم ای شاه نجف عنایتی کن #امیرالمؤمنین#نجف#شعر #شعر_و_دلنوشتهShow more

Profile picture of ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܘ ܢ̣ߊ‌ࡅ߭ࡐ‌𐙚؛¹³³‌
شاه خراسان کسی‌ست که میتونن چیزی رو که خیر نیست، خیر کنن و بهتون بدن🤍.چی از این قشنگ‌تر!؟:)

Profile picture of ‌Mojtaba‌
سجاده‌نشین باوقاری بودم ...بازیچه‌ی کودکان کویم کردی
2 MB

Profile picture of ‌مَهموم.‌
اگر دنیا به روی ما درِ رحمت نمی‌گشایدبگو در صحن حیدر، غیرِ رحمت چه می‌یابد؟نجف یعنی نفس‌هایی که بوی مرتضی دارندنجف یعنی دلِ خسته، که دیگر غصه کم داردجهان هرقدر بی‌مولا، به چشم عاشقم هیچ استکه وقتی نام حیدر هست، دنیا را چه می‌خواهم؟#دلی #نجف #اميرالمؤمنين

Profile picture of ‌نَجـوٰایِ شَـب‌
فراق از عمر من می‌کاهد ای نامهربان رحمی

Profile picture of ‌متینا‌
🫠🥲دل من گمشده استاگر پیدا شدبدهیدش به امانات رضا🫀(علیه‌السلام)#محسن‌ناصحی

Profile picture of ‌Fateme_jafari205‌
ارغوان...در و دیوارِ غریب افتاده چه تماشا دارد...؟!-ابتهاج

نیمه‌شب، کنج حرم، جای محبان خالی‌ستنیمه‌شب، کنج حرم، سخت زبان‌زد شده است#چهارشنبه_های_امام_رضایی
381 KB

Profile picture of ‌_𝗫𝘅‌
‌مهم نیست من حالم چطوریه، تو هر وقت بیای حالمو بپرسی، حال من خوب می‌شه:))))

آن‌ها که عزتِ علی را نخواستند؛ذلتِ یزید را چشیدند...پ.ن: ۱۴ ربیع‌الاول، سالروز به درک واصل شدن یزید
379 KB

Profile picture of ‌Z.P‌
اونجا که فاضل نظری میگه:ای زندگی بردار دست از امتحانمچیزی نه میدانم،نه میخواهم بدانمبرای آرزو های محال خویش میگریماگر اشکی نماند، در خیال خویش میگریم#زندگی #تعب #صبر

Profile picture of ‌امیر کلام‌
ساده‌نشینانِ نجف، شاه‌نشین عالم‌اند.#یاعلی
227 KB